Bloembakken met waterreservoir groot succes | lever ze in voor 1 januari

Ook dit jaar was de verkoop van bloempotten en plantenbakken met een waterreservoir een groot succes. Zoals we al verwacht hadden ging de verkoop hiervan weer heel erg goed. Het gemak en eenvoud van deze manier van planten en bloemen water geven is door velen van u opgepikt.

Hoe zijn de bloempotten met waterreservoir bevallen


We hebben in de winkel wel een paar goede reviews mogen ontvangen maar zijn ook benieuwd naar uw mening over de planten- en bloembakken van afgelopen jaar? We hebben dit jaar twee maten verkocht nl de Royal Top hangingbasket en de 27cm doorsnee potten. Beiden waren ruim gevuld met onze zomerplanten. Met de juiste voeding zullen deze potten en hangingbasket tot oktober uw tuin of balkon voorzien van een mooie kleurenpracht!

Lever uw waterreservoir bloempotten en bakken in voor 1 januari

Bij inlevering van uw bloempotten en plantenbakken vullen wij ze weer voor u voor het volgend voorjaar met een mooi korting! U kunt ze dan bij ons weer komen ophalen en het enigste dat u hoeft te doen is één keer in de week water geven! Levert u ze voor 1 januari in dan ontvangt u van ons een kortingskaart!
Voor een Royal Top krijgt u dan € 3,50 korting en voor de plantenpot 27 cm doorsnee ontvangt u € 2,50 korting.

        

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.