Nieuwe planten? Nu is het moment!

Je voelt de winter misschien al dichterbij sluipen, maar het is nog geen tijd om je tuinspullen op te bergen. Nu is immers hét moment om nieuwe planten in je tuin te verwelkomen.

Aanplanten in het najaar = voorsprong in het voorjaar

Nee, het is niet te vroeg om al aan het volgende buitenseizoen te denken. Als je graag een nieuw stukje groen aan je tuin wil toevoegen – een haag, een rhododendron of een andere struik – dan zet je hem best nu al op zijn plekje.

De verplaatsing van het tuincentrum naar je tuin is immers stresserend voor een plant, en dan helpt de rust van het winterseizoen hem wennen aan de nieuwe omgeving. De grond sluit zich in die tijd goed aan rond de wortels, waardoor je plant tegen het voorjaar perfect is ingeworteld.

Bereid de bodem goed voor

Om die goede inworteling te garanderen, is de bodemvoorbereiding cruciaal. Zorg voor kruimelige, humusrijke bodem met DCM Vivimus® Universeel. Dat is een bodemverbeteraar die het bodemleven een boost geeft, de opname van voedingselementen verbetert en de beworteling bevordert. Nu bij Groencentrum de Mortelen voor de actieprijs van € 7.75 / 40 liter.

Voeg de bodemverbeteraar toe in het plantgat voor de aanplanting en creëer zo de ideale groeiomstandigheden voor je nieuwe plant.

Meer informatie of alvast bestellen?

Wilt u meer informatie over deze actie of wilt u alvast een bestelling plaatsen om af te halen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!
Afhalen na 17.00 alleen op afspraak!

Tips bij het planten van bomen en struiken:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.