prijzen
ideal
Aanbieding!

Wallblock New Antraciet 12x10x60cm

Wallblock New Antraciet: perfect voor tuinverhogingen zoals borders, muren, of een verhoogd terras. De rechte kanten bieden een moderne uitstraling, terwijl de hoge maatvastheid ze ideaal maakt voor strakke muren of borders. Beschikbaar in 12x10x60 cm en diverse kleuren. Gebruik opsluitbanden voor een vlakke ondergrond, monteer eenvoudig met lijm, en werk af met afdekplaten voor een strak resultaat. Creëer een eigentijdse tuininrichting met Wallblock New Antraciet.

2,87 / st

Artikelnummer: 610084 Categorie: Tag:

Wallblock New Antraciet is ideaal voor het creëren van verhogingen in je tuin, zoals borders, muren of een verhoogd terras. De rechte kanten geven een moderne uitstraling, en de strakke randen zorgen voor een eigentijdse look. Met hoge maatvastheid dienen deze stapelblokken als een ideale basis voor een strakke muur of moderne border. De stapelblokken van 12x10x60 cm zijn antraciet van kleur en beschikbaar in verschillende maten en kleuren.
n
nBij het plaatsen van de stapelblokken is het raadzaam opsluitbanden te gebruiken voor een vlakke ondergrond. Monteer de muurblokken eenvoudig met de beschikbare lijmen en creëer een strakke afwerking aan de bovenkant met afdekplaten. Maak moeiteloos een eigentijdse tuininrichting met Wallblock New Antraciet.

Gewicht 15,6 kg
Afmetingen 60 × 10 × 12 cm
Volledige afmeting

60x10x12 cm

Volledige afmeting

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!