Slide 1
Groencentrum de Mortelen

Of je nu op zoek bent naar buitenplanten of kamerplanten, van mediterrane oorsprong of van eigen bodem, bij Groencentrum De Mortelen vind je alles onder één dak.

Slide 2
Ieder jaar voor u gekweekt
Image is not available

Elk jaar bieden wij een ruim assortiment aan kweekplanten, zodat je kunt kiezen uit een diverse selectie om aan je tuinbehoeften te voldoen.

Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wie zijn we.

Welkom bij Groencentrum De Mortelen, een familiebedrijf gevestigd in Best. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan planten, zowel voor binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, exotische palmbomen, sierlijke olijfbomen of groenteplanten voor je moestuin, wij hebben het allemaal.

Naast ons diverse plantenaanbod hebben we ook alles in huis voor de verzorging van dieren, variërend van benodigdheden voor paarden tot konijnen. Of het nu gaat om voeding, accessoires of huisvesting, wij voorzien in de behoeften van al jouw huisdieren.

Heb je een tuinserre nodig om je planten te beschermen of wil je je buitenruimte upgraden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een assortiment aan tuinserres en hebben nu zelfs een nieuwe overdekte showruimte voor stenen, zodat je volop inspiratie kunt opdoen voor je tuinprojecten.

Bij Groencentrum De Mortelen streven we ernaar om jouw groene en dierenverzorgingsbehoeften te vervullen. Breng een bezoek aan ons centrum en ontdek de diversiteit die we te bieden hebben voor een bloeiende tuin en tevreden huisdieren.

binnen platen

Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de ideale plantenkeuzes, dierenverzorging en tuinprojecten. Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde groenliefhebber, bij Groencentrum De Mortelen vinden we de perfecte oplossingen voor jouw behoeften.

Ontdek de gastvrije sfeer van ons familiebedrijf, waar passie voor groen en liefde voor dieren samenkomen. Geniet van het gemak van al jouw tuin- en huisdierbenodigdheden onder één dak.

Bezoek Groencentrum De Mortelen in Best en beleef een bloeiende, groene ervaring voor jou en je huisdieren!