DCM Natuurlijke Meststoffen

Een groen gazon het hele jaar rond!

Een mooi onderhouden gazon is de trots van elke tuinier. Maar hoe krijg en behoud je een intens groene grasmat, twaalf maanden lang? Met DCM natuurlijke bemestingsproducten natuurlijk! Dankzij deze seizoensgebonden producten is het gras niet langer groener aan de overkant, maar wel in jouw tuin! Wij zijn specialist en premium dealer van DCM. Kom langs of neem alvast contact op wanneer u vragen heeft over het onderhoud aan uw gazon.

Bemesting in de lente

Product: DCM Meststof Vital-Green Gazon

Wanneer de lente in de lucht hangt, ontwaakt je tuin uit zijn winterslaap. Ook het gazon komt stilaan weer tot leven en onderneemt al enkele schuchtere groeipogingen. Dit is het aangewezen moment om een handje te helpen en al een eerste bemesting toe te passen. Zo geniet je in geen tijd van een diepgroene grasmat, die helemaal klaar is om de zomermaanden in te duiken.

> Neem contact met ons op

Bemesting in de zomer

Product: DCM Vital-Green Gazon

De zomer is het seizoen waarin je grasmat in volle glorie te bewonderen is. Met een uitgekiende onderhoudsbemesting in de maanden juni en juli houd je dat ook zo. Geef je gazon extra voeding op maat waardoor het sterk blijft en blakend van gezondheid de zomer doorkomt. Zo kan jij er zonder zorgen volop van genieten.

> Neem contact met ons op

Bemesting in de herfst

Product: DCM Gazonmeststof Najaar

Najaarsbemesting vanaf de maand september verzekert een sterk en groen gazon dat perfect voorbereid is op de gure wintermaanden. Zo is je grasmat extra gewapend tegen vorst en betreding. Een dichte en gezonde grasmat geeft bovendien minder kansen voor mos en onkruid om zich te nestelen.

> Neem contact met ons op

Bemesting in de winter

Product: DCM Groen-Kalk®

De koude maanden zijn de ideale periode om je gazon te voorzien van een extra portie kalk om de bodem te ontzuren. Gras houdt namelijk niet van een te zure bodem, omdat dat de opname van voedingsstoffen afremt. Mos daarentegen groeit graag op een zure grond en zal dus véél sneller opkomen. Kalk is het ideale middel om de zuurtegraad terug op peil te brengen, zodat de levensnoodzakelijke opname van voedingsstoffen geoptimaliseerd wordt. Resultaat: een sterk gazon dat tegen een stootje kan.

> Neem contact met ons op

Ook uw graszoden koopt u gemakkelijk bij ons!

Groencentrum de Mortelen is specialist op het gebied van zowel graszoden als kunstgrassenWij adviseren u daarom graag persoonlijk zodat u de beste keuze maakt. Kom gerust een keer langs in ons uitgebreide tuincentrum. De koffie staat klaar! Uiteraard kunt u ook alvast contact opnemen met uw vragen of direct graszoden bestellen. Graszoden kosten slechts € 3,- per m²!

Bekijk ook onderstaande interessante video's:


Hoe bemest ik mijn gazon?

Kalk strooien op het gazon

Beschadigd of geel gazon herstellen

Gazon mos bestrijden en verwijderen

Mooi gazon in het najaar

Een professioneel supergroen gazon

Neem vrijblijvend contact met ons op!