Euro serre

euro serre
655_canvas_2.1fb896d5
euro serre

Van een stevige hobbykas of moderne muurkas tot een tropische tuinkas of een romantische orangerie, bij De Mortelen vind je altijd wat je zoekt. In ons uitgebreide assortiment aluminium kassen hebben we voor elke stijl en elk budget een kwalitatieve tuinconstructie. Bovendien kun je elke constructie personaliseren zodat hij perfect aan jouw behoeften beantwoordt.

Vorm, kleur en afmetingen, jij kiest jouw ideale kas uit ons veelzijdige aanbod kassen en tuinkamers van topkwaliteit. Onze kassen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, een duurzaam materiaal dat tientallen jaren meegaat en weinig onderhoud vraagt. Zo weet je zeker dat je met een De Mortelen kas meteen de tools binnen handbereik hebt om jarenlang ecologisch te tuinieren.

Of je nu een kweekkas zoekt om je planten te beschermen tegen weer en wind of een mooie tuinkamer om zelf in alle comfort van je tuin te genieten, bij De Mortelen helpen we je graag een pakket op maat samen te stellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

EURO-Maxi

Euro-Maxi

Ben je klaar voor een kas voor het leven? Kies dan de Euro Maxi, de absolute klassieker onder de hobbykassen!

De Euro Maxi heeft het allemaal: praktisch, stevig, stijlvol én veel toepassingen. Ze doet dienst als tomatenkas, ontspannings-
ruimte of overwinteringsoord voor je vorstgevoelige planten.

Het is dan ook niet voor niets ons meest verkochte model. Gelakt, op een muurtje of versierd met een sierlijke Victoriaanse nok? Aan jou de keus.

De Euro Maxi heeft een standaardbreedte van 2.36 m of 3.09 m en de lengte varieert van 2.36 m tot 8.30 m. De standaard goothoogte van 1.81 m en één enkele schuifdeur in de voorzijde zijn voorzien, maar kunnen wij ook aanpassen naar jouw wens.

euromaxi
euro micro

EURO-Micro

Euro Micro

Dit grootse kleintje is een aanwinst voor elk tuintje. Klein, maar ongelofelijk fijn.

Voor deze functionele kas heb je maar weinig ruimte nodig. Met haar breedte van 1,61 m en een standaard goothoogte van 2,01 m past de kas makkelijk in een stadstuin of zelfs op een terras.

Ben je een beginner en wil je wat experimenteren met kweken in een kas? Ook dan is een kleine kas een goed idee.
De Euro Micro is immers de ideale kweekkas voor starters!

EURO Muurserre

Euro Muurserre

Op zoek naar een toegankelijke, energiezuinige tuinkas aan huis?
Maak kennis met de Euro Muurserre.

Steeds meer mensen bouwen een kleine muurkas tegen hun huis. En terecht. Muurkassen zijn compact en praktisch. Je plantjes staan beschut tegen de wind en jij profiteert van goede isolatie, afkomstig van je eigen woning.

Wij monteren je muurkas loodrecht tegen een buitenmuur. Het dak is beschikbaar in 2 verschillende hoogtes en voorzien van 8 mm polycarbonaat platen. Je kunt kiezen uit een standaardbreedte van
2,33 m of 3,08 m. De lengte reikt van 3 tot 9 m.

euro muurserre

Neem contact met ons op.

Email

Info@groencentrumdemortelen.nl

Telefoon

0499 – 32 98 88

Winkel

Aarleseweg 50, Best