Proef de kerst in onze wintertuin!

De Wintertuin, proef de kerst bij Groencentrum de Mortelen!

Kom dit  jaar naar het nieuwe concept van Groencentrum de Mortelen: De Wintertuin. In ons uitgebreide tuincentrum hebben we dit jaar namelijk een groot deel gereserveerd om u een top kerst te bezorgen. Ondanks de coronaperikelen hopen we dat u er toch iets van gaat maken dit jaar. Wij helpen u hier graag mee door u vanaf 17 oktober onder te dompelen in de kerstsfeer. Onder het genot van een lekkere kop koffie en thee vindt u:

  • Kerstdecoratie voor buiten
  • Natuurmaterialen zoals mos
  • (sfeer)Buitenverlichting
  • Buitenhaarden
  • Rietwerk
  • Binnenpotterie
  • Buitenpotterie
  • Kruiken
  • Diervoeder voor buiten
  • Breed assortiment bloembollen

 

Naast de inspiratievolle verlichting, aankleding en andere spullen voor uw kerst, hebben we nu ook Marmitek slimme stekkers waarmee u gemakkelijk uw kerstverlichting bedient vanaf uw mobiele telefoon. Het is Plug & Play en werkt via uw WiFi netwerk en is dus snel en gemakkelijk te installeren. Maak gemakkelijk schema’s voor doordeweeks, in het weekend of wanneer u niet thuis bent!

 


Openingstijden Wintertuin

Kom 7 dagen per week ons gezellig ingericht Groencentrum bezoeken:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur – Zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Uiteraard houden ook wij ons ook aan de geldende regels van het RIVM. Wij hopen dat u de regels ook respecteert. Zeker op de drukke dagen!

Let op: U kunt vanaf nu uw kerstbomen komen uitzoeken!

5% korting o.v.v. van Klantenkaart Actie

Meldt bij de kassa dat u gebruik wilt maken van de klantenkaart actie en u ontvangt 5% korting op uw aankoop. Ook krijgt u natuurlijk ook weer punten bijgeschreven op uw account. Per euro krijgt u 1 punt, per 100 punten krijgt u € 5,- korting op uw aankoop! Heeft u nog geen klantaccount? Vraag ernaar bij de kassa en profiteer ook!

Kom de Best(s)e Kerstbomen uitzoeken!

Vanaf nu weer volop verkrijgbaar: Kerstbomen in 4 verschillende soorten (waaronder Nordmann) van een halve meter tot 3,50 meter. Dit jaar is de oogst uitzonderlijk goed en hebben we mooie volle kerstbomen. Ze worden gratis voor u ingepakt zodat u ze compact en zonder al teveel rotzooi in de auto mee kunt nemen. In de wintertuin vindt u ook verlichting, aankleding en andere inspiratievolle spullen voor uw kerst!

Bij ons zijn de Kerstbomen verkrijgbaar met of zonder kluit. Informeer ook naar de mogelijkheden om grotere aantallen af te nemen om bijvoorbeeld uw bedrijf te voorzien van een warme kerstsfeer!


Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.