Trendhout overkappingen

Samen ontwerpen we uw droom buitenverblijf

Bent u van plan om een buitenverblijf te realiseren, of bent u sowieso op zoek om uw tuin in zijn geheel aan te pakken? Dan bent u bij Groencentrum de Mortelen aan het juiste adres. Als officieel dealer van Trendhout ontwerpen we samen uw droom buitenverblijf in 3D in de speciale app. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en u krijgt ook direct een offerte op maat. Maar ook denken we graag mee over de verdere inrichting van uw tuin zodat niet alleen het buitenverblijf de blikvanger is. Wij leveren uw tuin altijd turn key op!

Bekijk de video voor een impressie van hoe het ontwerpen van een buitenverblijf/overkapping in zijn werk gaat.

Trendhout Catalogus De Mortelen

Kapschuur Douglas hout

Een kapschuur is een verlengstuk van woning. Maak er een echte buitenkamer van door de kapschuur te voorzien van glazen schuifwanden en ramen in 'steel look'. Met mooi weer zet u de schuifwanden open maar ook als het fris wordt zit je heerlijk beschut achter de glazen schuifwanden. De ideale plek om sfeervol te genieten in elk seizoen!

> Neem contact met ons op

Buitenverblijf zadeldak

Een buitenkamer waar u in elk seizoen op een comfortabele manier van kunt genieten. Dat kan met een royaal buitenverblijf met zadeldak van Trendhout. Gemaakt van duurzaam Douglas hout en leverbaar in verschillende breedtes. Te gebruiken als buitenverblijf, overkapping, extra berging of garage.

> Neem contact met ons op

Buitenverblijf plat dak

Onze Trendhout buitenverblijf overkappingen met plat dak zijn ook standaard vervaardigd van onbehandeld Douglas hout. Het hout kan uiteraard ook in kleur gespoten worden. Geheel naar eigen wens samen te stellen en voor elke tuin is er wel een geschikte opstelling. Zo kun je direct genieten van het exclusieve buitenleven.

> Neem contact met ons op

Aanbouw veranda

Wil je meer meer beschut zitten of langer buiten zitten achter je woning? Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda is open, maar door het dak ben je beschermt tegen mindere weersomstandigheden. Zo kun je dus ook als het weer wat minder is, toch heerlijk buiten zitten.

> Neem contact met ons op

Laat u inspireren!


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.