5 cm Supraton Bruin-rood-oker

Tuintegels en Sierbestrating

Tuintegels en Sierbestrating

Wij zijn officieel dealer van het uitgebreide Tuinvisie assortiment. Waaronder de zéér uitgebreide lijn aan tuintegels en sierbestrating. Bent u op zoek naar beton- of keramische tegels voor uw tuin? Of naar bestrating voor uw oprit of voor uw terras? In de showtuin bij ons Groencentrum staan de tegels en bestrating voor u uitgestald zodat u er direct een gevoel bij kan krijgen en aan kan raken. Wij adviseren u graag!

Door goede afspraken met onze leverancier, leveren zij de bestelling rechtstreeks aan u uit. Dit kan vaak al binnen enkele dagen. Voordeel voor u is dat wij zo geen voorraad hoeven houden en de kosten dus laag blijven! Kleinere orders kunt u uiteraard bij ons afhalen.

Betonnen tegels zijn verkrijgbaar in een uitgebreid aantal maten en kleuren. Ook qua vorm en afwerking zijn er vele varianten. Zo zijn er tegels met of zonder  facet, met een vlak oppervlak of juist met structuur, door en door gekleurd of met een deklaag etc.. Wil je een heel specifiek soort tegel? Dan is de kans groot dat er een betonnen (terras)tegel is die aan je wensen voldoet. Bovendien zijn betonnen tegels erg betaalbaar!

> Bekijk het assortiment

Keramische tegels zijn in het algemeen wat duurder dan betontegels, maar ze beschikken ook over enkele bijzondere kwaliteiten. Zo zijn keramische tegels kleurvast. Die mooie kleur blijft behouden, ook na vele jaren. Dankzij het kras- en slijtvaste karakter van de tegels zie je minder snel beschadigingen. Wel zijn keramische tegels wat duurder qua verwerking dan betontegels.

> Bekijk het assortiment

Het gevoel van oude stadscentra en knusse steegjes. Dat effect is met gebakken bestrating ook eenvoudig te creëren in je tuin. Maar ook in een moderne tuin, in combinatie met een strakke tegel geeft gebakken bestrating een prachtig effect. Keramiek ligt qua prijsniveau wat hoger dan beton, maar is wel uitermate duurzaam. Een gebakken straatsteen is kleurvast en wordt vaak in de loop der jaren alleen maar mooier van kleur.

> Bekijk het assortiment

Betonnen stenen en klinkers zijn verkrijgbaar in tal van maten, elk met hun eigen uitstraling. Ook qua kleur en vorm valt er voldoende te kiezen. Specifieke mogelijkheden zoals wel/geen facet, het oppervlak van de steen en een eventuele nabewerking (uitwassen, trommelen) zorgen voor nog meer variatie. Je moet dus wel heel bijzondere wensen hebben, wil je de door jou gezochte stijl niet kunnen realiseren met beton.

> Bekijk het assortiment

Tuintegels en bestrating snel tot aan de voordeur!

Wij hebben ook al een grote selectie van het actuele assortiment in onze webshop staan, zodat u ze ook direct online kunt bestellen als u al een keuze heeft gemaakt. U bestelt de tegels of bestrating en door onze afspraken met de leverancier, leveren zij de order rechtstreeks aan u uit. Vaak al binnen enkele dagen.

In deze video laat onze leverancier Tuinvisie u graag zien hoe uw bestelling die u bij ons doet, tot aan uw voordeur wordt geleverd. Snel en professioneel met altijd u als klant als uitgangspunt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!