prijzen
ideal
Aanbieding!

Wallblock New Antraciet 15x15x60cm

Ontdek Wallblock New Antraciet: veelzijdige stapelblokken voor moderne tuininrichting. Creëer borders, muren of terrassen met gemak. Diverse kleuren en afmetingen beschikbaar. Eenvoudige installatie met opsluitbanden en Tuinvisie-lijmen. Voor een eigentijdse en strakke tuinafwerking.

3,65

Artikelnummer: 201881 Categorie: Tag:

Wallblock New Antraciet is perfect voor het aanleggen van verhogingen in je tuin, zoals borders, muren of een verhoogd terras. Deze stapelblokken hebben strakke lijnen en een moderne uitstraling. Ze zijn nauwkeurig qua maat en vormen een stevige basis voor strakke muren of borders. De blokken hebben afmetingen van 15x15x60 cm en zijn verkrijgbaar in antraciet en andere kleuren.

Bij het plaatsen van de blokken is het aan te raden om opsluitbanden te gebruiken voor een gelijkmatige ondergrond. Daarna kun je de blokken gemakkelijk stapelen met behulp van lijm. Afdekplaten zorgen voor een nette afwerking aan de bovenkant van de muur. Met zorgvuldig gestapelde blokken creëer je een solide constructie die lang meegaat en je tuin verfraait.

 

Het lijmen van stapelblokken is een essentiële stap om een stevige en duurzame muur of verhoging te creëren. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je dit kunt doen:

1. **Voorbereiding van de ondergrond**: Zorg ervoor dat de ondergrond vlak, stabiel en vrij van vuil en puin is voordat je begint met lijmen. Gebruik indien nodig opsluitbanden om de blokken op hun plaats te houden en een rechte lijn te behouden.

2. **Selectie van lijm**: Kies een geschikte lijm voor het lijmen van betonnen stapelblokken. Raadpleeg de instructies van de fabrikant om er zeker van te zijn dat de lijm geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

3. **Aanbrengen van de lijm**: Breng een gelijkmatige laag lijm aan op de bovenkant van de onderste laag blokken. Gebruik een troffel of een lijmkam om de lijm gelijkmatig te verdelen.

4. **Plaatsen van de volgende laag blokken**: Zodra de lijm is aangebracht, plaats je voorzichtig de volgende laag blokken bovenop de eerste laag. Zorg ervoor dat de blokken goed tegen elkaar aan liggen en dat de voegen gelijkmatig zijn.

5. **Controleren van de waterpas**: Controleer regelmatig met een waterpas of de blokken waterpas zijn geplaatst, vooral bij het stapelen van hogere muren.

6. **Herhalen van het proces**: Herhaal het proces van lijm aanbrengen en blokken plaatsen totdat de gewenste hoogte is bereikt.

7. **Afstellen van de blokken**: Indien nodig kun je de blokken voorzichtig afstellen terwijl de lijm nog nat is, om ervoor te zorgen dat ze perfect op elkaar aansluiten.

8. **Uithardingstijd**: Laat de gelijmde blokken voldoende uitharden volgens de instructies van de fabrikant voordat je verdergaat met andere bouwwerkzaamheden.

Door deze stappen te volgen, kun je stapelblokken op een effectieve en duurzame manier lijmen, waardoor je een solide en aantrekkelijke constructie in je tuin kunt realiseren.

Gewicht 29 kg
Afmetingen 60 × 15 × 15 cm
Ean:

8719143205662

Volledige afmeting:

Antraciet

Matriaal:

Beton

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!