prijzen
ideal
Aanbieding!

Wallblock New Zeeuws Bont 12x10x60cm

Wallblock New Zeeuws Bont: ideaal voor tuinverhogingen met moderne uitstraling. In diverse maten en kleuren, zoals 12x10x60 cm. Gebruik opsluitbanden, Tuinvisie-lijmen en afdekplaten voor strakke afwerking. Creëer moeiteloos een eigentijdse tuin.

3,03 / st

Artikelnummer: 610085 Categorie: Tag:

Wallblock New Zeeuws Bont is perfect voor het creëren van verhogingen in je tuin, zoals borders, muren of een verhoogd terras. De rechte kanten van deze stapelblokken zorgen voor een moderne uitstraling. Met strakke randen en hoge maatvastheid dienen ze als een ideale basis voor een strakke muur of moderne border. De stapelblokken van 12x10x60 cm zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.
n
nBij het plaatsen van de stapelblokken is het aan te raden opsluitbanden te gebruiken voor een vlakke ondergrond. Monteer de muurblokken eenvoudig met de beschikbare lijmen. Voor een strakke afwerking aan de bovenkant van de muur zijn afdekplaten beschikbaar. Creëer met Wallblock New Zeeuws Bont een eigentijdse tuininrichting.

Gewicht 15,6 kg
Afmetingen 60 × 10 × 12 cm
Volledige afmeting

60x10x12 cm

Volledige afmeting

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!