prijzen
ideal
Aanbieding!

Wallblock Split Antraciet 12x12x30cm

Wallblock Split Antraciet: modern stapelblok voor een snelle, strakke tuinmuur. Na productie geknipt met ruw aangezicht en gladde boven- en onderzijde. Eenvoudig te verwerken en stapelen in 12x12x30 cm en diverse kleuren. Gebruik opsluitbanden, monteer met beschikbare lijmen, en voeg afdekplaten toe voor een strakke afwerking. Creëer moeiteloos een eigentijdse uitstraling.

2,32

Artikelnummer: 211283 Categorie: Tag:

Met het Wallblock Split Antraciet creëer je snel een moderne tuinmuur. Dit stapelblok van Tuinvisie wordt na productie geknipt, waardoor het een volledig ruw aangezicht heeft, terwijl de boven- en onderzijde glad zijn. Met de strakke bovenzijde is het Wallblock Split eenvoudig te verwerken en te stapelen, waardoor je in korte tijd een stevige en strakke muur kunt bouwen. De stapelblokken van 12x12x30 cm zijn antraciet van kleur en verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.
n
nBij het plaatsen van de stapelblokken is het aan te raden opsluitbanden te gebruiken voor een vlakke ondergrond. Monteer de muurblokken eenvoudig met de beschikbare lijmen en voeg afdekplaten toe voor een strakke afwerking aan de bovenkant van de muur. Creëer moeiteloos een eigentijdse tuininrichting met Wallblock Split Antraciet.

Gewicht 9,3 kg
Afmetingen 30 × 12 × 12 cm
Ean:

8719143308790

Volledige afmeting:

Antraciet

Matriaal:

Beton

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!