Koop met € 60 korting een regenton naar keuze!

Wegens succes kan er geen gebruik meer worden gemaakt van deze actie. De beschikbare regentonnen zijn inmiddels allemaal vergeven!

Koop van 28 november t/m 31 december 2022 met € 60,- korting een regenton naar keuze bij Groencentrum de Mortelen. Deze regentonactie wordt u aangeboden in combinatie met de gemeente Best. Op vertoon van de ingevulde kortingsbon kunt u een regenton met korting aanschaffen. Als inwoner van Best krijgt u € 60,- korting op een regenton naar keuze. Per huishouden mag u 1 ton aanschaffen met korting. Op = op. Uiteraard kunt u als vaste klant ook uw spaarpunten gebruiken voor extra korting, zo wordt het nog interessanter!

Download de kortingsbon

Download de kortingsbon (JPG, 747.4 kB). U ontvangt dan korting op de aanschaf van een regenton naar keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een traditionele kunststof regenton, een houten regenton of een design regenton met bloembak.

Bespaar op drinkwater

Onze riolen worden steeds meer belast door hevige buien door klimaatverandering. De gemeente neemt maatregelen om de overlast hiervan te beperken maar met de regenton kunt u ook zelf iets doen. Het water uit de regenton kunt u gebruiken om de planten water te geven of bijvoorbeeld de ramen te wassen. Dit bespaart kostbaar drinkwater. En doordat er minder regenwater rechtstreeks het riool inloopt, voorkomt u overstroming.