prijzen
ideal
Aanbieding!

Wallblock Split Brons 12x12x30cm

Wallblock Split Brons biedt een moderne touch aan je tuin. Na productie geknipt, met een gladde boven- en onderzijde en een ruw aangezicht. Gemakkelijk te verwerken en stapelen, waardoor je snel een stevige muur bouwt. Beschikbaar in 12x12x30 cm en diverse kleuren en maten. Voor een strakke afwerking gebruik je afdekplaten. Voor het creëren van een tuinmuur of border gebruik je opsluitbanden voor een vlakke ondergrond.

2,32

Artikelnummer: 211284 Categorie: Tag:

Met het Wallblock Split Brons haal je een modern stapelblok in je tuin. Het Tuinvisie Wallblock Split wordt na productie geknipt. De boven- en onderzijde van het stapelblok is glad en het aangezicht heeft een volledig ruw aangezicht. Door de strakke bovenzijde is het Wallblock Split eenvoudig te verwerken en te stapelen. Zo kun je in korte tijd een stevige en strakke muur bouwen. De stapelblokken 12x12x30 cm zijn brons van kleur. Het stapelblok brons is ook verkrijgbaar in andere kleuren en afmetingen.
n
nStapelblokken plaatsen in je tuin
nGa je binnenkort een tuinmuur of border maken met deze stapelblokken? Gebruik de opsluitbanden van Tuinvisie om een vlakke ondergrond te maken voordat je begint met stapelen. Daarna kunnen de muurblokken eenvoudig worden gemonteerd met één van de lijmen van Tuinvisie. Je kunt met afdekplaten van Tuinvisie zorgen voor een strakke afwerking aan de bovenkant van de muur.

Afmetingen 30 × 12 × 12 cm
Ean:

8719143308806

Volledige afmeting:

30x12x12 cm

Matriaal:

Beton

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!