prijzen
ideal

Vuurkorf -BonVes 34 BonFeu

De BonVes 34 is een stijlvolle en duurzame vuurkorf die warmte en elegantie aan uw buitenruimte toevoegt. Met efficiënte verbranding en een veelzijdig ontwerp, creëert hij een uitnodigende sfeer voor gezellige avonden.

239,99

Categorie: Tag:

De BonVes 34 is een verfijnde vuurkorf die zowel stijl als functionaliteit naar uw buitenruimte brengt. Met zijn strakke, moderne ontwerp en robuuste constructie, biedt de BonVes 34 niet alleen warmte en gezelligheid, maar dient hij ook als een elegant decoratief element in uw tuin of op uw terras.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert de BonVes 34 duurzaamheid en een lange levensduur. De vuurkorf is ontworpen om intense hitte te weerstaan en tegelijkertijd een veilige omgeving te bieden voor het genieten van een open vuur. De ruime schaal biedt voldoende plaats voor een aanzienlijk aantal houtblokken, waardoor u langer kunt genieten van een knisperend haardvuur.

Dankzij het doordachte ontwerp is de BonVes 34 gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De vuurkorf is voorzien van handige luchtopeningen die zorgen voor een optimale luchtcirculatie, wat resulteert in een efficiëntere verbranding van het hout en minder rookontwikkeling. Bovendien maakt het minimalistische ontwerp de BonVes 34 een veelzijdige aanvulling op verschillende buitenstijlen, van rustiek tot modern.

Met de BonVes 34 creëert u niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ook een centraal punt waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige avonden onder de sterren. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een herfstige borrel of een winterse bijeenkomst, de BonVes 34 zorgt ervoor dat elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt.

Kortom, de BonVes 34 is meer dan een vuurkorf; het is een investering in comfort, stijl en buitenplezier. Laat uw buitenruimte stralen met de tijdloze elegantie en het warme vuur van de BonVes 34.

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!