prijzen
ideal
Aanbieding!

Andere suggesties…

Open vuur BBQ – BonBiza BonFeu – Roest

De BonBiza is een buitenkeuken van BonFeu. Het is een soort grote barbecue, maar dan voor plancha bakken. De BonBiza is één van onze nieuwere producten en het pronkstuk van onze hele collectie. Het is ook verreweg het grootste product van de hele BonFeu-collectie. Dus de BonBiza is het perfecte stuk om op te koken terwijl je geniet van een warm vuur.

749,00959,00 / Per Stuk

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

BonBiza

De BonBiza Roest is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is een bruinroest, weerbestendig staal. De roestkleur en de zeer dichte oxidehuid schermen het diepere materiaal af van zuurstof, waardoor oxidatie wordt vertraagd. De BonBiza Zwart is gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te roesten. Houd er dus rekening mee dat de BonBiza gaat roesten. Dit proces kan snel gaan. Maar geen paniek, dit geeft je BonBiza zijn robuuste en stoere uiterlijk!

Plancha bakken op de BonBiza
De BonBiza is vooral bijzonder omdat je niet alleen kunt genieten van een gezellig vuurtje, maar er ook heerlijke maaltijden op kunt bereiden met de plancha.

De plancha heeft een diameter van 80 cm, is 6 mm dik en is uitermate geschikt als kook- en bakoppervlak. Door dit grote formaat is hij groot genoeg om verschillende dingen tegelijk op te maken. De warmte straalt geleidelijk van het midden van de plancha naar de rand van de bakplaat, waardoor deze enkele plancha ook geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen. Ontdek het zelf en probeer het uit met de BonBiza.

Maar als je hem niet wilt gebruiken, is de BonBiza heel gemakkelijk schoon te maken. Etensresten en overtollige olie kunnen gemakkelijk met een spatel in het vuur worden geduwd. Daarna kun je de bakplaat schoonmaken met een vochtige doek en is hij klaar voor het volgende gebruik.

Extra's

6 mm gril plaat, Grill rek, Pizza stand

Belangrijk:

    • – Leverkosten zijn vast € 87,50 (incl. BTW).
    • Bestel bij tegels altijd 10% extra om snijverlies of breuk te compenseren!
    • – Levering gemiddeld binnen 4 werkdagen mogelijk (afhankelijk van voorraad). Of op welk moment u uw bestelling wilt ontvangen.
    • Veilig uw bestelling afronden met:
    • – Let op!Grind is vanaf 5 zaken af te halen binnen levertijd. kleinere hoeveelheden kunnen langer duren

 

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Neem direct contact met ons op!